Åbent fra 15 marts til 23 oktober

Gudhjem Camping har en rolig og afslappet atmosfære. Når man er på campingpladsen er det muligt at nyde synet af klipperne og udsigten til Østersøens blå vand.

Gudhjem Camping er for det “voksne publikum”, der findes ingen legeplads på området.

Gå en tur ud på klipperne og en storslået natur er lige pludselig meget tæt på, det samme er stilheden. Nyd udsigten over Østersøens blå vand, hvor man også kan se Christiansø i det fjerne.

Gudhjem Camping ligger tæt på byen, der er ca 800 meter til havnen. Gå ad den gamle idylliske og charmerende redningsti, som går fra campingpladsen ind til Gudhjem havn, denne tur tager ca 10 minutter. Når du er i byen så prøv og gå en tur ad de mange små hyggelige gader.

På campingen ligger lagunen, som er en stenstrand, det er muligt at bade derfra. Hvis man mere er til sandstrand ligger denne ca 300 meter væk fra campingen, man kan gå dertil igennem den idylliske og charmerende Melsted by.

Gudhjem by har meget at byde på, f.eks. spisesteder, Hos Mette, is-butikken Gudhjem Special, Karamelkompagniet, Pandekagehuset, Gudhjem røgeri, Bornholms middelaldercenter, Melstedgård landbrugsmuseum, Borngolf. Fra havnen går der båd til Christiansø samt en båd til Helligdoms klipperne

Idylliske Gudhjem er optaget som bjergby i danskebjerge.dk. Byens knap 400 meter lange hovedgade, der starter ved havnen og slutter oppe ved landevejen, stiger 38 højdemeter, svarende til en stigningsprocent på lige omkring 10% i snit. Malkestien der er en sidevej til hovedgaden har en stigning på 18,5%.

Campingpladsen er samtidig et rigtig godt udgangspunkt for udflugter til resten af Bornholm. Her er alle de ting, som er med til at gøre campingturen til en god ferie.

Vi glæder os til at hilse på jer

Michael, Lene og Freya

Call Now Button